Biffkjøtt marinert Basic

6 x 1,2kg 7,2kg pr krt.

En ny biffkjøttvariant fra JÆDER som er basert på vår bestselger: Biffkjøtt, strimlet marinert. Basicproduktet inneholder enda mer av den smakfulle marinaden og er derfor et prisgunstig alternativ. Produktet passer ypperlig til pizza og snaddermenyer.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 02303
EPD-nummer: 5598701
GTIN: 07020915223045

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: JÆDER

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

62 produkter i databasen

Ingredienser

74% storfekjøtt, rapsolje, vann, krydder, salt, potetstivelse,
antioksidant (natriumsitrat), sukker, storfeprotein.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 925 kJ/ 222 kcal
Fett 16,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,30 g
Karbohydrat 2,50 g
hvorav
- Sukkerarter 1,50 g
Protein 16,00 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Storfekjøtt, bearbeidet og med tilsetningsstoffer
Varenummer 02303
EPD-nummer 5598701
GTIN 07020915223045
GTIN2 07020915223038
GTIN3 07020916423031
Opprettet dato 25.08.2020
Oppdatert dato 25.08.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -30 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad