Burger Emne Homestyle 120g

Ny vektvariant i sortimentet. Dette er burgeren for deg som vil lage hjemmelaget hamburger av beste kvalitet hver gang. Produktet presses ned til ønsket tykkelse. Passer til restauranter som ønsker å servere hjemmelaget hamburger av premium kvalitet.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1259
EPD-nummer: 4452884
GTIN: 07020915212599

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: JÆDER

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

62 produkter i databasen

Ingredienser

Ingredienser:
96 % storfekjøtt, vann, salt,krydder.
Holdbarhet:
210 dager oppbevares på frys –18°C eller kaldere.
Pakket:
42 stk x 120 g. 5,04kg

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 008 kJ/ 243 kcal
Fett 19,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,70 g
Karbohydrat 0,10 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 17,00 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1259
EPD-nummer 4452884
GTIN 07020915212599
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 21.12.2018
Oppdatert dato 21.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -30 grader (C)
Holdbarhet, total 210 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad