CHORIZO SPEKET
Vi har laget vår egen variant av den spanske klassikeren chorizo. En smakfull krydderblanding med røkt paprika og chili. Perfekt på pizza eller som kald snacks på en tapastallerken. Ca 7 gram pr skive.
Varenummer: 2143 | EPD-nummer: 4782389 | GTIN: 07020915221430
Varenummer: 2143
EPD-nummer: 4782389
GTIN: 07020915221430
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
59 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100g ferdig vare er det brukt 133g svinekjøtt, salt, krydder (hvitløk), sukker, dekstrose, svineprotein, konserveringsmiddel (natriumnitritt), antioksidant (askorbinsyre), startkultur.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 680 kJ/ 402 kcal |
Fett | 35,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 11,00 g |
Karbohydrat | 2,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Protein | 21,00 g |
Salt | 4,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 2143 |
EPD-nummer | 4782389 |
GTIN | 07020915221430 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 25.04.2017 |
Oppdatert dato | 02.10.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |