Hamburger Homestyle 150g 24%fett
Burgeren for den kresne foodie! Saftig burger med 24% fett, så en mer juicy burger skal du lete lenge etter!
Varenummer: 02346 | EPD-nummer: 5747647 | GTIN: 07020915223465
Varenummer: 02346
EPD-nummer: 5747647
GTIN: 07020915223465
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
50 produkter i databasen
Ingredienser
99% storfekjøtt, salt og krydder.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 162 kJ/ 280 kcal |
| Fett | 24,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 11,00 g |
| Karbohydrat | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 17,00 g |
| Salt | 0,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 02346 |
| EPD-nummer | 5747647 |
| GTIN | 07020915223465 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 29.04.2021 |
| Oppdatert dato | 10.05.2021 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Anbefalt kjernetemperatur over 72 grader |
| Stekes | Anbefalt kjernetemperatur over 72 grader |

















