Hamburger stekt 115g
Jæders Hamburger stekt er en tykk og saftig hamburger med grov struktur. Hamburgeren er ferdig stekt og har grillstriper som er en norgesnyhet. Grillstripene gjør at en kjenner den herlige grillsmaken på burgeren selv om den kun er oppvarmet i ovn.
Varenummer: 2126 | EPD-nummer: 4672606 | GTIN: 07020915221263
Varenummer: 2126
EPD-nummer: 4672606
GTIN: 07020915221263
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
59 produkter i databasen
Ingredienser
87% storfekjøtt, vann, potet, potetstivelse, kostfiber, salt, dekstrose, krydder, stabilisator (di-/trifosfat), antioksidant (natriumascorbat).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 066 kJ/ 257 kcal |
Fett | 19,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 9,00 g |
Karbohydrat | 4,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,30 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 2126 |
EPD-nummer | 4672606 |
GTIN | 07020915221263 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 13.10.2016 |
Oppdatert dato | 13.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |