HAMBURGER STEKT 85G

5020 GRM

Jæders Hamburger stekt er en tykk og saftig hamburger med grov struktur. Hamburgeren er ferdig stekt og har grillstriper som er en norgesnyhet. Grillstripene gjør at en kjenner den herlige grillsmaken på burgeren selv om den kun er oppvarmet i ovn.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1949
EPD-nummer: 4140752
GTIN: 07020915219499

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: JÆDER

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

62 produkter i databasen

Ingredienser

Til 100g ferdig vare er det brukt 102g. storfekjøtt, vann, potet,

kostfiber, potetstivelse, salt, krydder(hvitløk), stabilisator

(di/trifosfat), antioksidant(natriumaskorbat).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 183 kJ/ 285 kcal
Fett 23,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 10,00 g
Karbohydrat 1,70 g
hvorav
- Sukkerarter 0,20 g
Protein 18,00 g
Salt 1,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1949
EPD-nummer 4140752
GTIN 07020915219499
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 17.02.2015
Oppdatert dato 20.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -28 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad