KARBONADE + GRØNT

5000 GRM

+ Grønt karbonade med 33% utvalgte grønnsaker. Karbonaden er 60g og har et hjemmelaget utseende. Her er både smak og miljø i varetatt. Her får du redusert kjøttinntaket uten at det går på bekostning av smak. I tillegg får du i deg mer grønnsaker og bidrar til god råstoffutnyttelse.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2210
EPD-nummer: 5054069
GTIN: 07020915222109

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: +GRØNT

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

3 produkter i databasen

Ingredienser

  Storfekjøtt, 33% grønnsaksblanding (potet,paprika,

blomkål, erter, kikerter, tomat, gulrot, champignon,

løk, linser, spinat),potetstivelse, salt og krydder.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 928 kJ/ 223 kcal
Fett 16,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 7,00 g
Karbohydrat 6,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,40 g
Protein 14,00 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 2210
EPD-nummer 5054069
GTIN 07020915222109
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 07.05.2018
Oppdatert dato 21.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -30 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad