Kylling indrefilet panert

Hel kyllingindrefilet med en spicy og sprø panering. Et perfekt sharing- og snackprodukt uten allergener.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2193
EPD-nummer: 4967501
GTIN: 07020915221935

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: HÅ KYLLING

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

22 produkter i databasen

Ingredienser

67 % norsk kylling indrefilet, vann, ris-/mais-/kikertmel, salt,

mais/potetstivelse, dekstrose, emulgator(mono-diglyserider

av spisefettsyrer),fortykningsmiddel(xantangummi),

surhetsreg.middel(natriumkarbonat), krydder, stabilisator

(di-/trifosfater), antioksidant(natriumascorbat, askorbinsyre).

Frityrstekt i vegetabilsk olje(raps)

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 911 kJ/ 218 kcal
Fett 9,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 17,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,70 g
Protein 17,00 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 2193
EPD-nummer 4967501
GTIN 07020915221935
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 05.02.2018
Oppdatert dato 24.09.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad