KYLLING SALATKJØTT

6000 GRM

Vårt meget populære kylling salatkjøtt består av en blanding av kyllinglårkjøtt og kyllingbryst. Kylling salatkjøtt er perfekt til salater, men egner seg også godt til bruk i pitabrød, sandwicher og baguettesalater.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1402
EPD-nummer: 105650
GTIN: 07020915214029

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: HÅ KYLLING

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

22 produkter i databasen

Ingredienser

Til 100g ferdig vare er anvendt 105g renskåret

kyllingkjøtt, vann, druesukker, Surhetsreg.middel

(kaliumlaktat + kalium acetat + natriumsitrat),

krydder, salt, stabilisator(di/tri fosfat),

antioksidant (askorbinsyre, natriumaskorbat).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 620 kJ/ 148 kcal
Fett 5,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,70 g
Karbohydrat 1,90 g
hvorav
- Sukkerarter 1,10 g
Protein 23,00 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1402
EPD-nummer 105650
GTIN 07020915214029
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 17.02.2015
Oppdatert dato 13.08.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad