Kyllingburger panert 132g

Smakfull kyllingburger som kun trenger oppvarming. Kjøttet består av filet og lår. Varmes opp i frityr eller varmluft ovn.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1398
EPD-nummer: 4474466
GTIN: 07020915213985

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: HÅ KYLLING

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

22 produkter i databasen

Ingredienser

Ingredienser: 61 % Norsk kyllinglår/bryst, hvetemel(GLUTEN), modifisert stivelse, vann, rismel, kavring, SOYA, salt, MELK, krydder (SELLERI), EGG, dekstrose, sukker, stabilisator(difosfat+,Kaliumfosfat), surhetsreg.middel(natriumkarbonat), antioksidant

(askorbinsyre+natriumaskorbat+sitronsyre), fortykningsmiddel

(xantangummi). Stekt i vegetabilsk olje(Raps).
Holdbarhet:
270 dager oppbevares på frys -18°C eller kaldere.
Pakket:
Stablet pakket i 5,04kg. kartong. Ca 38stk x 132g.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 055 kJ/ 252 kcal
Fett 12,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,00 g
Karbohydrat 19,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,80 g
Protein 16,00 g
Salt 1,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1398
EPD-nummer 4474466
GTIN 07020915213985
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 25.02.2016
Oppdatert dato 20.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -30 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad