KYLLINGFILET, strilmlet og marinert
1200 GRM
Jæder-marinaden gjør dette produktet unikt og meget velsmakende. Kombinert med topp kvalitet er dette produktet en sikker vinner på pizza og i snaddermenyer.
Varenummer: 1559 | EPD-nummer: 1822980 | GTIN: 07020915215590
Varenummer: 1559
EPD-nummer: 1822980
GTIN: 07020915215590
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: HÅ KYLLING
32 produkter i databasen
Ingredienser
86% norsk kyllingbrystfilet, vegetabilsk olje (raps), krydderblanding, salt, paprika, sukker, hvitløk, surhetsregulerende middel (natriumsitrat), stabilisator (di-/trifosfat).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 800 kJ/ 191 kcal |
| Fett | 11,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,00 g |
| Karbohydrat | 1,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,30 g |
| Protein | 21,00 g |
| Salt | 0,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 1559 |
| EPD-nummer | 1822980 |
| GTIN | 07020915215590 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 17.02.2015 |
| Oppdatert dato | 17.06.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















