KYLLINGFILET Gourmet sous vide

5000 GRM

Ferdig kokt kyllingfilet klar til bruk. Produktet kommer fra store kyllinger som er fôrt på mais og som tilfredsstiller strenge krav etter sertifisering. Bruk Kyllingfilet Gourmet til varmretter, lunsj, middag, sandwiches og salater.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1583
EPD-nummer: 2023083
GTIN: 97020915215838

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: HÅ KYLLING

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

22 produkter i databasen

Ingredienser

91% norsk kyllingfilet, vann, salt, stabilisator (di/trifosfat), antioksidant (natriumaskorbat). Varmebehandles. Sous vide kokt.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 408 kJ/ 98 kcal
Fett 1,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 0,10 g
hvorav
- Sukkerarter 0,10 g
Protein 22,00 g
Salt 0,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1583
EPD-nummer 2023083
GTIN 97020915215838
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 17.02.2015
Oppdatert dato 05.11.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad