Kyllingfilet Krydret Sous Vide

Singelpakket kyllingfilet fra Rogaland. Kyllingfileten er smakfull og sous vide behandlet. Produktet er serveringsklart men kan gjerne varmes. Bruksområder er salater, burger, taco, sandwich, pizza.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2131
EPD-nummer: 4682076
GTIN: 97020915221310

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: HÅ KYLLING

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

22 produkter i databasen

Ingredienser

Ingredienser : 89% Norsk kyllingfilet, vann, krydder, sukker,

salt, stabilisator(di/tri fosfat),

antioksidant (natriumaskorbat, natriumsitrat).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 433 kJ/ 102 kcal
Fett 1,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 1,60 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Protein 22,00 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 2131
EPD-nummer 4682076
GTIN 97020915221310
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.01.2017
Oppdatert dato 17.02.2021

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 90 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 40 dager
Lagringsgrad