KYLLINGFILET STEKT med Grillstriper

5000 GRM

Dette er en nyhet på det norske markedet. Hel kyllingfilet som er ferdig stekt med grillstriper. Produktet er ferdigstekt og kan serveres både kald og varm. Her har du ingen svinn og produktet er likt hver gang. En saftig og god kyllingfilet klar til bruk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1443
EPD-nummer: 2969426
GTIN: 07020915214432

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: HÅ KYLLING

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

22 produkter i databasen

Ingredienser

Ingredienser: Til 100g ferdig vare er anvendt 114g renskåret kyllingfilet, vann, salt, stabilisator(di-/trifosfat) antioksidant( natriumaskorbat)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 512 kJ/ 121 kcal
Fett 1,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 0,10 g
hvorav
- Sukkerarter 0,10 g
Protein 28,00 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1443
EPD-nummer 2969426
GTIN 07020915214432
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 17.02.2015
Oppdatert dato 17.02.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad