KYLLINGPOPS

5 pk x 1 kg

Smakfulle og sprø kyllingsnacks. Spennende kyllingnyhet som har flere bruksområder. Passer perfekt på sharingplate og i salater.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2132
EPD-nummer: 4718151
GTIN: 07020915221324

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: HÅ KYLLING

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

22 produkter i databasen

Ingredienser

66 % norsk kyllingbrystfilet, vann, Panering(maismel, rismel

salt, potet stivelse, dekstrose, krydder, fortykningsmiddel

(difosfater,xantangummi), surhetsreg.middel

(natriumkarbonat)), stabilisator(di/tri fosfater), antioksidant

(natriumascorbat). Frityrstekt i vegetabilsk olje(raps)

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 999 kJ/ 239 kcal
Fett 10,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 19,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,10 g
Protein 18,00 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 2132
EPD-nummer 4718151
GTIN 07020915221324
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 20.01.2017
Oppdatert dato 21.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad