No meat burger

Denne vegetarburgeren har tekstur, smak, lukt og utseende som en ordinær burger. Rik på protein.

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 5465315
GTIN: 07020915222758

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: VEGJA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

4 produkter i databasen

Ingredienser

Teksturert hveteprotein ((GLUTEN) kan inneholde spor av soya, melk), vann, rapsolje,kokosolje, erteprotein, kryddermix, potetstivelse,fortykningsmiddel(metylcellulose),
rødbetpulver/ekstrakt, salt, stekesmak, maltodekstrin, sukker, fortykningsmiddel(bearbeidet eucheeumatang), emulgator(difosfater), antioksidant(sitronsyre, askorbinsyre).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Soya og Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 997 kJ/ 240 kcal
Fett 15,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,00 g
Karbohydrat 9,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Protein 15,00 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer
EPD-nummer 5465315
GTIN 07020915222758
GTIN2 07020916422751
GTIN3
Opprettet dato 27.02.2020
Oppdatert dato 05.11.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 210 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad