SALAMI
1000 GRM
En saftig, god og rund salami som passer til det meste. Dette er en allsidig og god salami som passer utmerket i tortillalefse med smøreost, salat og soltørket tomat.
Varenummer: 1606 | EPD-nummer: 4203915 | GTIN: 07020915216061
Varenummer: 1606
EPD-nummer: 4203915
GTIN: 07020915216061
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
59 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100g ferdig vare er det brukt 127g.Svinekjøtt, salt, krydder (hvitløk) ,sukker, farge(karminer), antioksidant(askorbinsyre), konserveringsmiddel (natriumnitritt), startkultur. |
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 845 kJ/ 446 kcal |
Fett | 40,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 14,00 g |
Karbohydrat | 1,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Protein | 21,00 g |
Salt | 4,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1606 |
EPD-nummer | 4203915 |
GTIN | 07020915216061 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.02.2015 |
Oppdatert dato | 13.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |