SALAMI

1000 GRM

En saftig, god og rund salami som passer til det meste. Dette er en allsidig og god salami som passer utmerket i tortillalefse med smøreost, salat og soltørket tomat.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1606
EPD-nummer: 4203915
GTIN: 07020915216061

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: JÆDER

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

62 produkter i databasen

Ingredienser

Til 100g ferdig vare er det brukt 127g.Svinekjøtt,

salt, krydder (hvitløk) ,sukker, farge(karminer),

antioksidant(askorbinsyre), konserveringsmiddel

(natriumnitritt), startkultur.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 845 kJ/ 446 kcal
Fett 40,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 14,00 g
Karbohydrat 1,70 g
hvorav
- Sukkerarter 1,40 g
Protein 21,00 g
Salt 4,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1606
EPD-nummer 4203915
GTIN 07020915216061
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 17.02.2015
Oppdatert dato 18.02.2021

Oppbevaring

Temperatur, min 1 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 180 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 60 dager
Lagringsgrad