SIDERIBS MARINERT SOUS VIDE

5 ca

Marinert sideribs som er sous vide behandlet. Kjøttet faller lett fra bena og kjøttet skal kun varmes opp før servering. Nydelig og enkelt! En kjølevare som er klar til bruk

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1264
EPD-nummer: 4369542
GTIN: 97020915212646

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: JÆDER

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

62 produkter i databasen

Ingredienser

89% norsk svine sider, vegetabilsk olje(raps), salt,

sukkerarter, kydderblanding (hvitløk), paprika,
stabilisator(di-/trifosfat),surhetsreg.middel (natriumsitrat).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 210 kJ/ 292 kcal
Fett 25,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,00 g
Karbohydrat 1,90 g
hvorav
- Sukkerarter 1,70 g
Protein 15,00 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1264
EPD-nummer 4369542
GTIN 97020915212646
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 07.05.2018
Oppdatert dato 17.02.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -4 grader (C)
Temperatur, max. 0 grader (C)
Holdbarhet, total 90 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad