TACOKJØTT
1000 GRM
Tacokjøtt som er ferdig varmebehandlet og klar til bruk. Passer utmerket til tacobuffet, pizza, quesadilla eller i salat. Produktet kan serveres både varmt og kaldt, men vi anbefaler at det varmes opp.
Varenummer: 1032 | EPD-nummer: 1914027 | GTIN: 07020915210328
Varenummer: 1032
EPD-nummer: 1914027
GTIN: 07020915210328
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
59 produkter i databasen
Ingredienser
76 % storfekjøtt, vann, salt, potetstivelse, paprika, sukker, chilipepper, løk, krydder, stabilisator (di+trifosfat), surhetsregulerendemiddel (kaliumlaktat, kaliumacetat), gjærekstrakt, farge(karamell), maltodekstrin, aroma, antioksidant (natriumaskorbat).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 897 kJ/ 222 kcal |
Fett | 14,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,00 g |
Karbohydrat | 6,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,30 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1032 |
EPD-nummer | 1914027 |
GTIN | 07020915210328 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.02.2015 |
Oppdatert dato | 10.11.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |