VEGETARBURGER VEGANSK 130g

4,68 kh

En smakfull og vegansk burger som ser ut som hjemmelaget. Den er 130g og består i hovedsak av champignon, havregryn, gresskarkjerner og krydder. Det er ikke tilsatt soya i dette produktet. Må varmebehandles til 72°C i kjernetemperatur

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2211
EPD-nummer: 5054812
GTIN: 07020915222116

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: VEGJA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

4 produkter i databasen

Ingredienser

57% grønnsaksblanding (champignon,tørrløk),rapsolje, havregryn,Kavring,(potetstivelse, rismel,salt, dekstrose),fortykningsmiddel (carrageenan, metylcellulose), surhetsreg.middel (kaliumklorid),gresskarkjerner, krydder, salt.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 026 kJ/ 247 kcal
Fett 17,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,60 g
Karbohydrat 17,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,40 g
Protein 5,00 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 2211
EPD-nummer 5054812
GTIN 07020915222116
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 07.05.2018
Oppdatert dato 20.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -30 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad