FRIELE CAPPUCCINO TOPPING 750 G
7500 GRM
Varenummer: 1670830 | EPD-nummer: 2834414 | GTIN: 17037154346104
Varenummer: 1670830
EPD-nummer: 2834414
GTIN: 17037154346104
PRODUSENT: Jacobs Douwe Egberts Norge as
VAREMERKE: BARRY CALLEBAUT
5 produkter i databasen
Ingredienser
Skummet melkepulver, laktose (melk), antiklumpemiddel (E341)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 600 kJ/ 380 kcal |
| Fett | 0,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 74,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 74,00 g |
| Protein | 19,00 g |
| Salt | 0,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 1670830 |
| EPD-nummer | 2834414 |
| GTIN | 17037154346104 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 22.12.2014 |
| Oppdatert dato | 08.02.2021 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















