Bacalao Gryte klar til servering
2 kg
Ferdig bacalagryte klar til oppvarming og servering. Ypperlig til middagsrett til mange.
Varenummer: 612 | EPD-nummer: 5029913 | GTIN: 17038420014055
Varenummer: 612
EPD-nummer: 5029913
GTIN: 17038420014055

PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS
VAREMERKE: DYBVIK
20 produkter i databasen
Ingredienser
Saltet og tørket fisk (27%), poteter, løk, tomat, oliven olje, paprika, vann, tomatpure, hvitløk, piri piri, salt
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 487 kJ/ 117 kcal |
Fett | 7,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,10 g |
Karbohydrat | 6,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Protein | 6,50 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 612 |
EPD-nummer | 5029913 |
GTIN | 17038420014055 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 21.06.2018 |
Oppdatert dato | 21.06.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 90 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Pakket i kokepose og kan varmes i posen, enten i vann eller i convection ovn på 100 garder. |
Kokes | Pakket i kokepose og kan varmes i posen, enten i vann eller i convection ovn på 100 garder. |