BACALAOGRYTE SERVERINGSKLAR 900G DYBVIK
900g
Inneholder: Saltet og tørket fisk, poteter, fersk løk, olivenolje, paprika, tomatpure, hvitløk, cayennepepper og salt. Klar til bruk. Trenger kun oppvarming.
Varenummer: 610 | EPD-nummer: 4980819 | GTIN: 07038420024200
Varenummer: 610
EPD-nummer: 4980819
GTIN: 07038420024200
PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS
VAREMERKE: DYBVIK
20 produkter i databasen
Ingredienser
fisk
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 487 kJ/ 116 kcal |
| Fett | 7,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,10 g |
| Karbohydrat | 6,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,70 g |
| Protein | 6,50 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Fisk |
| Varenummer | 610 |
| EPD-nummer | 4980819 |
| GTIN | 07038420024200 |
| GTIN2 | 7038420024217 |
| GTIN3 | 7038420024224 |
| Opprettet dato | 04.03.2020 |
| Oppdatert dato | 04.03.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 75 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Varmebehandles | Spiseklar. Trenger kun oppvarming. |
| Varmebehandles | Spiseklar. Trenger kun oppvarming. |
| Varmebehandles | Spiseklar. Trenger kun oppvarming. Glutenfri. |
| Varmebehandles | Spiseklar. Trenger kun oppvarming. Glutenfri. |

















