BACALAOGRYTE SERVERINGSKLAR 900G DYBVIK
900g
Inneholder: Saltet og tørket fisk, poteter, fersk løk, olivenolje, paprika, tomatpure, hvitløk, cayennepepper og salt. Klar til bruk. Trenger kun oppvarming.
Varenummer: 610 | EPD-nummer: 4980819 | GTIN: 07038420024200
Varenummer: 610
EPD-nummer: 4980819
GTIN: 07038420024200
PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS
VAREMERKE: DYBVIK
20 produkter i databasen
Ingredienser
fisk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 487 kJ/ 116 kcal |
Fett | 7,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,10 g |
Karbohydrat | 6,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Protein | 6,50 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 610 |
EPD-nummer | 4980819 |
GTIN | 07038420024200 |
GTIN2 | 7038420024217 |
GTIN3 | 7038420024224 |
Opprettet dato | 04.03.2020 |
Oppdatert dato | 04.03.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 75 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Spiseklar. Trenger kun oppvarming. |
Varmebehandles | Spiseklar. Trenger kun oppvarming. |
Varmebehandles | Spiseklar. Trenger kun oppvarming. Glutenfri. |
Varmebehandles | Spiseklar. Trenger kun oppvarming. Glutenfri. |