CARPACCIO AV KLIPPFISK LOINS EXSTRA

Ypperlig til forretter, sashimi, tapas og småtygg.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 206
EPD-nummer: 4981486
GTIN: 07038420017899

PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS

VAREMERKE: DYBVIK

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

20 produkter i databasen

Ingredienser

Fisk

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 680 kJ/ 160 kcal
Fett 1,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 37,80 g
Salt 18,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Fersk fisk
Varenummer 206
EPD-nummer 4981486
GTIN 07038420017899
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 02.10.2019
Oppdatert dato 02.10.2019

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar 100 g Carpaccio Loins Exstra 1,5 dl god olivenolje eller hvitløk/ramsløkolje Små toas eller rugbrød. Tørkede epleskiver eller spekeskinke. SLIK GJØR DU: 1.Vann ut fisken i ca. 45 minutt. Legg 100 g Klippfisk Carpaccio i 1 liter kaldt vann. Bytt vann etter 15 min. Etter ytterligere 30 minutter, siler du vekk vannet. 2.Legg fisken i oljen og la den godgjøre seg der en lite stund. 3. La oljen renne av seg og server på toast med epleskiver eller et lite stykke spekeskinke. Kvern litt pepper over. Hvitløksolje:Legg knuste hvitløk i 3 dl olivenolje. La stå og trekke over natten. Ramsløkolje: 1/2 teskje ramsløkpure blandes i ca 3 dl olivenoje.