CARPACCIO AV KLIPPFISK LOINS EXSTRA
Ypperlig til forretter, sashimi, tapas og småtygg.
Varenummer: 206 | EPD-nummer: 4981486 | GTIN: 07038420017899
Varenummer: 206
EPD-nummer: 4981486
GTIN: 07038420017899
PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS
VAREMERKE: DYBVIK
20 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 680 kJ/ 160 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 37,80 g |
Salt | 18,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fersk fisk |
Varenummer | 206 |
EPD-nummer | 4981486 |
GTIN | 07038420017899 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 02.10.2019 |
Oppdatert dato | 02.10.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | 100 g Carpaccio Loins Exstra 1,5 dl god olivenolje eller hvitløk/ramsløkolje Små toas eller rugbrød. Tørkede epleskiver eller spekeskinke. SLIK GJØR DU: 1.Vann ut fisken i ca. 45 minutt. Legg 100 g Klippfisk Carpaccio i 1 liter kaldt vann. Bytt vann etter 15 min. Etter ytterligere 30 minutter, siler du vekk vannet. 2.Legg fisken i oljen og la den godgjøre seg der en lite stund. 3. La oljen renne av seg og server på toast med epleskiver eller et lite stykke spekeskinke. Kvern litt pepper over. Hvitløksolje:Legg knuste hvitløk i 3 dl olivenolje. La stå og trekke over natten. Ramsløkolje: 1/2 teskje ramsløkpure blandes i ca 3 dl olivenoje. |