KLIPPFISK GRYTEKLAR LOINS EXTRA
Naturprodukt uten tilsetningsstoffer. Ryggstykke av tradisjonell klippfisk. Håndskjært etter modning. Singelpakket. Ypperlig til ovnsbaking, koking, damping og grilling.
Varenummer: 141 | EPD-nummer: 2198323 | GTIN: 17038420001505
Varenummer: 141
EPD-nummer: 2198323
GTIN: 17038420001505
PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS
VAREMERKE: DYBVIK
20 produkter i databasen
Ingredienser
TORSK OG SALT
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 141 |
EPD-nummer | 2198323 |
GTIN | 17038420001505 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 24.02.2015 |
Oppdatert dato | 24.02.2015 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |