![Nøkkelhullsmerking](/img/product/marking/NYCKELHAL_MARK.png)
KLIPPFISK GRYTEKLAR LOINS EXTRA
Naturprodukt uten tilsetningsstoffer. Ryggstykke av tradisjonell klippfisk. Håndskjært etter modning. Singelpakket. Ypperlig til ovnsbaking, koking, damping og grilling.
Varenummer: 141 | EPD-nummer: 2198323 | GTIN: 17038420001505
Varenummer: 141
EPD-nummer: 2198323
GTIN: 17038420001505
![Jakob og Johan Dybvik AS](https://images.matinfo.no/images/Producers/tv_2016.jpg)
PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS
VAREMERKE: DYBVIK
20 produkter i databasen
Ingredienser
TORSK OG SALT
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Egg |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
![Red circle](/images/Icons/circle-red.png)
![Green circle](/images/Icons/circle-green.png)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 141 |
EPD-nummer | 2198323 |
GTIN | 17038420001505 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 24.02.2015 |
Oppdatert dato | 24.02.2015 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |