Klippfisk Loins Håndskåret 500g Dybvik
Ryggstykke av tradisjonell klippfisk. Stykkene er håndskjærte etter modning. Dette for å ta vare på alle de gode smakene. Singelpakket
Varenummer: 124 | EPD-nummer: 1924711 | GTIN: 02386533500001
Varenummer: 124
EPD-nummer: 1924711
GTIN: 02386533500001
PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS
VAREMERKE: DYBVIK
20 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 697 kJ/ 167 kcal |
| Fett | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 37,80 g |
| Salt | 18,00 g |
| Vitamin D | 2,40 µg (48% *) |
| Vitamin B12 | 3,60 µg (144% *) |
| Jern | 1,60 mg (11% *) |
| Selen | 148,00 µg (269% *) |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Fisk |
| Varenummer | 124 |
| EPD-nummer | 1924711 |
| GTIN | 02386533500001 |
| GTIN2 | 97038420003512 |
| GTIN3 | 97038420003529 |
| Opprettet dato | 13.02.2020 |
| Oppdatert dato | 13.02.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 5 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Pannestekes | Stekes i smør eller olivenolje etter utvanning. |
| Ovnsbakes | Bakes i ovn, etter utvanning. Se oppskrifter på dybvik.no |
| Kokes | Deles i passe stykker og kokes, etter utvanning. Se oppskrifter på dybvik.no |
| Kokes | Deles i passe stykker og kokes/trekkes, etter utvanning. Se oppskrifter på dybvik.no |

















