Klippfisk Loins Håndskåret 500g Dybvik
Ryggstykke av tradisjonell klippfisk. Stykkene er håndskjærte etter modning. Dette for å ta vare på alle de gode smakene. Singelpakket
Varenummer: 124 | EPD-nummer: 1924711 | GTIN: 02386533500001
Varenummer: 124
EPD-nummer: 1924711
GTIN: 02386533500001
PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS
VAREMERKE: DYBVIK
20 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 697 kJ/ 167 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 37,80 g |
Salt | 18,00 g |
Vitamin D | 2,40 µg (48% *) |
Vitamin B12 | 3,60 µg (144% *) |
Jern | 1,60 mg (11% *) |
Selen | 148,00 µg (269% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 124 |
EPD-nummer | 1924711 |
GTIN | 02386533500001 |
GTIN2 | 97038420003512 |
GTIN3 | 97038420003529 |
Opprettet dato | 13.02.2020 |
Oppdatert dato | 13.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -1 grader (C) |
Temperatur, max. | 5 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Pannestekes | Stekes i smør eller olivenolje etter utvanning. |
Ovnsbakes | Bakes i ovn, etter utvanning. Se oppskrifter på dybvik.no |
Kokes | Deles i passe stykker og kokes, etter utvanning. Se oppskrifter på dybvik.no |
Kokes | Deles i passe stykker og kokes/trekkes, etter utvanning. Se oppskrifter på dybvik.no |