Klippfisk Loins uten skinn og ben 400g Dybvik
400g
Ryggstykke av klippfisk uten skinn og ben. Ypperlig til damping, steking ovns baking og grilling.
Varenummer: 171 | EPD-nummer: 4961843 | GTIN: 07038420002703
Varenummer: 171
EPD-nummer: 4961843
GTIN: 07038420002703
PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS
VAREMERKE: DYBVIK
20 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 679 kJ/ 162 kcal |
| Fett | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 37,80 g |
| Salt | 18,00 g |
| Vitamin D | 2,40 µg (48% *) |
| Vitamin B12 | 3,60 µg (144% *) |
| Kalsium | 80,00 mg (10% *) |
| Jern | 1,60 mg (11% *) |
| Selen | 148,00 µg (269% *) |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Fisk |
| Varenummer | 171 |
| EPD-nummer | 4961843 |
| GTIN | 07038420002703 |
| GTIN2 | 7038420012719 |
| GTIN3 | 7038420012726 |
| Opprettet dato | 13.02.2020 |
| Oppdatert dato | 13.02.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 5 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Må utvannes før bruk. Se på pakken eller www.dybvik.no |
| Grilles | Må utvannes før bruk. Se på pakken eller www.dybvik.no |
| Ovnsbakes | Må utvannes før bruk. Se på pakken eller www.dybvik.no |

















