Klippfisk Superior Skinn og benfri 1 kg Dybvik
1kg
Finere serveringsstykker av klippfisk uten skinn og ben.
Varenummer: 146 | EPD-nummer: 4016044 | GTIN: 07038420002659
Varenummer: 146
EPD-nummer: 4016044
GTIN: 07038420002659

PRODUSENT: Jakob og Johan Dybvik AS
VAREMERKE: DYBVIK
20 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 679 kJ/ 162 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 37,80 g |
Salt | 18,00 g |
Vitamin D | 2,40 µg (48% *) |
Vitamin B12 | 3,60 µg (144% *) |
Kalsium | 80,00 mg (10% *) |
Jern | 1,60 mg (11% *) |
Selen | 148,00 µg (269% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 146 |
EPD-nummer | 4016044 |
GTIN | 07038420002659 |
GTIN2 | 7038420002666 |
GTIN3 | 7038420002673 |
Opprettet dato | 13.02.2020 |
Oppdatert dato | 13.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -1 grader (C) |
Temperatur, max. | 5 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Pannestekes | Må vannes ut før bruk. |
Ovnsbakes | Må vannes ut før bruk. |
Dampes | Må vannes ut før bruk. |
Kokes | Må vannes ut før bruk. |