PIZZA OST & SKINKE GLUTENFRI

420 GRM

Fria pizzaer er laget på en sprø og deilig pizzabunn. Pizzaene blir stekt i steinovn for å gi en bedre smaksopplevelse, og de er dessuten laktosefrie. Ham & Mozzarella er en glutenfri pizza med skinke. Bakt i steinovn med en glutenfri pizzabunn. Derfor har vi lagt til masse deilig fyll – tomatsaus, generøst med skinke og mild mozzarellaost, på vår glutenfrie pizza med skinke. Vekt: 300 g.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4645917
EPD-nummer: 4645917
GTIN: 07330242500048

PRODUSENT: Jensen & Co AS

VAREMERKE: Fria

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

18 produkter i databasen

Ingredienser

Glutenfri hvetestivelse, mozzarellaost (23%) (inkl melk), skinke (20%) (svinekjøtt, vann, salt, druesukker, stabiliseringsmiddel: pentanatriumtrifosfat, karragenan), arom, krydder, antioksideringsmiddel (natriumaskorbat), konserveringsmiddel: natriumnitr

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 899 kJ/ 214 kcal
Fett 5,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,60 g
Karbohydrat 32,70 g
hvorav
- Sukkerarter 2,70 g
Protein 6,10 g
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Spania
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 4645917
EPD-nummer 4645917
GTIN 07330242500048
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 29.05.2017
Oppdatert dato 23.01.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -27 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 272 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt