
RAPSOLJE STEKING
0,45 LTR
450ML
Varenummer: 4143970 | EPD-nummer: 4143970 | GTIN: 07090009370306
Varenummer: 4143970
EPD-nummer: 4143970
GTIN: 07090009370306

PRODUSENT: Jensen & Co AS
VAREMERKE: Odelia
2 produkter i databasen
Ingredienser
Norsk kaldpresset rapsolje
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 3 800 kJ/ 900 kcal |
Fett | 99,99 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 60,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 33,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 0,00 g |
Salt | 0,00 g |
Vitamin E | 18,40 mg (153% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Spiselige vegetabilske oljer eller planteoljer |
Varenummer | 4143970 |
EPD-nummer | 4143970 |
GTIN | 07090009370306 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 29.05.2017 |
Oppdatert dato | 11.07.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -5 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |