Ryvita Knekkebrød Rug 400g
Et luftig og sprøtt rugknekkebrød bakt på kun fullkornsrug, vann og litt salt. Bakt uten gjær, men proppfull av god smak. Knasende godt og lett å spise for hele familien. Ryvita Rug er nøkkelhullsmerket og har hele 24 % fiber.
Varenummer: 614404 | EPD-nummer: 614404 | GTIN: 05010265003437
Varenummer: 614404
EPD-nummer: 614404
GTIN: 05010265003437
INFORMASJONSEIER: Jensen & Co AS
PRODUSENT: Jensen & Co AS
VAREMERKE: RYVITA
3 produkter i databasen
Ingredienser
Fullkornsrugmel, rugmel, salt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Rug |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Rug |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Spelt, Bygg), Soya og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 540 kJ/ 365 kcal |
Fett | 0,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 67,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,60 g |
Kostfiber | 22,40 g |
Protein | 10,60 g |
Salt | 0,93 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Storbritannia |
Opphavsland | Storbritannia |
Varegruppe | |
Varenummer | 614404 |
EPD-nummer | 614404 |
GTIN | 05010265003437 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 06.03.2019 |
Oppdatert dato | 10.05.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 456 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 356 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Et luftig og sprøtt rugknekkebrød bakt på kun fullkornsrug, vann og litt salt. |
Spiseklar | Et luftig og sprøtt rugknekkebrød bakt på kun fullkornsrug, vann og litt salt. |