8X30 Egg Frittgående 15,12 kg
8 BRETT Á 30 EGG
Egg 100%
Varenummer: M/l24F | EPD-nummer: 5800883 | GTIN: 07056320085060
Varenummer: M/l24F
EPD-nummer: 5800883
GTIN: 07056320085060
PRODUSENT: Jonas H. Meling
VAREMERKE: Jonas H. Meling
6 produkter i databasen
Ingredienser
Egg 100%
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 590 kJ/ 142 kcal |
| Fett | 10,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,90 g |
| Karbohydrat | 0,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,30 g |
| Protein | 12,40 g |
| Salt | 0,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Meieriprodukter og egg |
| Varenummer | M/l24F |
| EPD-nummer | 5800883 |
| GTIN | 07056320085060 |
| GTIN2 | 7056320085015 |
| GTIN3 | 7056320085053 |
| Opprettet dato | 13.04.2023 |
| Oppdatert dato | 13.04.2023 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger |
| Klasse | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger – flerpakk |
| Brick kode | Melk/smør/fløte/yoghurt/ost/egg/erstatninger – flerpakk |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 12 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 26 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 21 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 21 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















