BACON I SKIVER STEKT
2000 GRM
Smakfulle baconskiver som er klar til servering. Passer ypperlig til hamburger, påsmurt, pizza, sauser og salater.
Varenummer: 1661 | EPD-nummer: 4516225 | GTIN: 07020915216702
Varenummer: 1661
EPD-nummer: 4516225
GTIN: 07020915216702
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
50 produkter i databasen
Ingredienser
94% svinesider, salt, dekstrose, antioksidant (natriumaskorbat), konserveringsmiddel (natriumnitritt)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 858 kJ/ 444 kcal |
| Fett | 32,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 12,50 g |
| Karbohydrat | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,00 g |
| Protein | 38,00 g |
| Salt | 4,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Belgia |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 1661 |
| EPD-nummer | 4516225 |
| GTIN | 07020915216702 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 17.02.2015 |
| Oppdatert dato | 13.07.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 180 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















