BAGUETTE SKINKE
500 GRM
Smakfull skinke som er laget av renskåret svinekjøtt. Skinken passer ypperlig til påsmurt og på frokostbuffet.
Varenummer: 1613 | EPD-nummer: 2244473 | GTIN: 07020915216139
Varenummer: 1613
EPD-nummer: 2244473
GTIN: 07020915216139
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
50 produkter i databasen
Ingredienser
72 % Norsk svinekjøtt, vann, surhetsreg.middel (kaliumlaktat, kalium acetat), stabilisator(di-/trifosfat), maltodekstrin, svineprotein, potetmel, salt, konserv.middel (natriumnitritt), antioksidant (natriumaskorbat).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 608 kJ/ 145 kcal |
| Fett | 8,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,70 g |
| Karbohydrat | 3,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,60 g |
| Protein | 15,00 g |
| Salt | 1,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 1613 |
| EPD-nummer | 2244473 |
| GTIN | 07020915216139 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 17.02.2015 |
| Oppdatert dato | 13.07.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 56 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















