BURGER EMNE HOMESTYLE 170g
Dette er burgeren for deg som vil lage hjemmelaget hamburger av beste kvalitet hver gang. Produktet presses ned til ønsket tykkelse.Passer til restauranter som ønsker å servere hjemmelaget hamburger av premium kvalitet.
Varenummer: 01265 | EPD-nummer: 4371209 | GTIN: 07020915212650
Varenummer: 01265
EPD-nummer: 4371209
GTIN: 07020915212650
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
50 produkter i databasen
Ingredienser
Ingredienser: | 99 % storfekjøtt, salt og krydder. |
Holdbarhet: | 210 dager oppbevares på frys –18°C eller kaldere. |
Pakket: | 5,61kg 33 stk x 170gr. |
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 022 kJ/ 244 kcal |
| Fett | 20,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 8,80 g |
| Karbohydrat | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,01 g |
| Protein | 17,00 g |
| Salt | 0,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 01265 |
| EPD-nummer | 4371209 |
| GTIN | 07020915212650 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 22.06.2015 |
| Oppdatert dato | 13.07.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 210 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















