KYLLINGFILET Gourmet sous vide
5000 GRM
Ferdig kokt kyllingfilet klar til bruk. Produktet kommer fra store kyllinger som er fôrt på mais og som tilfredsstiller strenge krav etter sertifisering. Bruk Kyllingfilet Gourmet til varmretter, lunsj, middag, sandwiches og salater.
Varenummer: 1583 | EPD-nummer: 2023083 | GTIN: 97020915215838
Varenummer: 1583
EPD-nummer: 2023083
GTIN: 97020915215838
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: HÅ KYLLING
31 produkter i databasen
Ingredienser
91% norsk kyllingfilet, vann, salt, stabilisator (di/trifosfat), antioksidant (natriumaskorbat). Varmebehandles. Sous vide kokt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 408 kJ/ 98 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 0,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 22,00 g |
Salt | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1583 |
EPD-nummer | 2023083 |
GTIN | 97020915215838 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.02.2015 |
Oppdatert dato | 13.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |