KYLLINGFILET PRESSET RÅ
5000 GRM
Her får du en kyllingfilet som er presset og har lik tykkelse som gjør det lett å steke jevnt. Serveres som burger eller strimles opp til salat. En saftig og god kyllingfilet som passer utmerket i panne eller på grill.
Varenummer: 1657 | EPD-nummer: 4203196 | GTIN: 07020915216573
Varenummer: 1657
EPD-nummer: 4203196
GTIN: 07020915216573
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: HÅ KYLLING
31 produkter i databasen
Ingredienser
Ingredienser: | 91 % Norsk kyllingbrystfilet, vann, salt, kostfiber, antioksidant (natriumsitrat). |
Holdbarhet: | 180 dager oppbevares på frys –18°C eller kaldere. |
Pakket: | Singel fryses, legges løst i krt. |
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 407 kJ/ 96 kcal |
Fett | 0,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 22,00 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1657 |
EPD-nummer | 4203196 |
GTIN | 07020915216573 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.02.2015 |
Oppdatert dato | 17.06.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |