KYLLINGFILET SINGELFRYST
Filetene er naturell marinert, for å sikre deg en jevn og god kvalitet. En saftig kyllingfilet som passer godt for HORECA markedet.
Varenummer: 2104 | EPD-nummer: 4544722 | GTIN: 07020915221041
Varenummer: 2104
EPD-nummer: 4544722
GTIN: 07020915221041
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: HÅ KYLLING
31 produkter i databasen
Ingredienser
80 % Norsk kyllingbrystfilet, vann, salt, kostfiber, antioksidant(natriumsitrat)
|
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 364 kJ/ 86 kcal |
Fett | 0,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 19,00 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 2104 |
EPD-nummer | 4544722 |
GTIN | 07020915221041 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 06.05.2016 |
Oppdatert dato | 13.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |