Pepperoni 48mm
Speket pepperoni spesielt utviklet for pizza, men den har mange ulike bruksområder. Passer bra til pastaretter, salater og påsmurt. Dette produktet er testet av pizzakjennere, og anbefales.
Varenummer: 01653 | EPD-nummer: 4201901 | GTIN: 07020915216535
Varenummer: 01653
EPD-nummer: 4201901
GTIN: 07020915216535
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
59 produkter i databasen
Ingredienser
|
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 753 kJ/ 419 kcal |
Fett | 36,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,00 g |
Karbohydrat | 2,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,90 g |
Protein | 23,00 g |
Salt | 4,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 01653 |
EPD-nummer | 4201901 |
GTIN | 07020915216535 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.04.2015 |
Oppdatert dato | 13.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |