SKINKE KOKT OPPSKÅRET

Dette er et høykvalitetsprodukt som er laget av renskåret norsk svinekjøtt. Produktet har fin farge, god konsistens og god smak. Passer utmerket som pålegg, til smørbrød og sandwicher.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1959
EPD-nummer: 957266
GTIN: 07020915219604

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: JÆDER

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

59 produkter i databasen

Ingredienser

83 % Norsk svinekjøtt, vann, surhetsreg.middel

(kaliumlaktat, kalium acetat), konserv.middel

(natriumnitritt), salt, stabilisator (di-/trifosfat), maltodekstrin,

antioksidant(natriumscorbat).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 455 kJ/ 108 kcal
Fett 3,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,20 g
Karbohydrat 1,70 g
hvorav
- Sukkerarter 0,30 g
Protein 18,00 g
Salt 2,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1959
EPD-nummer 957266
GTIN 07020915219604
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 07.12.2015
Oppdatert dato 13.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 56 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt