Spareribs sous vide kjøl
5 ca
Marinert sideribs som er sous vide behandlet. Kjøttet faller lett fra bena og kjøttet skal kun varmes opp før servering. Nydelig og enkelt! En kjølevare som er klar til bruk
Varenummer: 1264 | EPD-nummer: 4369542 | GTIN: 97020915212646
Varenummer: 1264
EPD-nummer: 4369542
GTIN: 97020915212646
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
59 produkter i databasen
Ingredienser
89% norsk spareribs, vegetabilsk olje(raps), sukkerarter, kydderblanding (hvitløk), salt, paprika, |
,surhetsreg.middel (natriumsitrat), stabilisator (di-/trifosfat). |
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 216 kJ/ 293 kcal |
Fett | 25,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,00 g |
Karbohydrat | 1,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,30 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1264 |
EPD-nummer | 4369542 |
GTIN | 97020915212646 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.05.2018 |
Oppdatert dato | 07.02.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -4 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 90 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |