MSC Lutefisk 2 WP VAC
Lutefisk er tradisjonsmat på sitt aller beste. Det første steget på tørrfiskens vei til å bli lutefisk er at den vannes ut i en uke. Deretter blir fisken lagt i lut i to dager, slik at den sveller til sin karakteristiske konsistens. Til slutt blir fisken igjen vannet ut en ukes tid.
Varenummer: 838713 | EPD-nummer: | GTIN: 07043260001113
Varenummer: 838713
EPD-nummer:
GTIN: 07043260001113

PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: BAMA Storkjøkken
2819 produkter i databasen
Ingredienser
TØRRFISK av skrei* (Gadus morhua), vann, surhetsregulerende middel (E524) *Fangstsone: Nordøstlige Atlanterhavet
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 205 kJ/ 60 kcal |
Fett | 0,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 0,09 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 838713 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07043260001113 |
GTIN2 | 07043260001113 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 11.09.2024 |
Oppdatert dato | 11.09.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |