ITALIAN DRESSING 267ML
267 MLT
Italian dressing med hvitløk og Asiago-ost. Ken's opprinnelse startet med Italian Dressing servert ved Ken's Steak House. Amerikanske Italian-dressinger er dressinger i vinaigrettestil. Har til tross for navnet ikke tradisjoner fra Italia, men er altså nest største dressingtype i USA!
Varenummer: 120314 | EPD-nummer: 2509685 | GTIN: 07315200177913
Varenummer: 120314
EPD-nummer: 2509685
GTIN: 07315200177913
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: KENS
VAREMERKE: KENS
4 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 528 kJ/ 365 kcal |
Fett | 39,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,10 g |
Karbohydrat | 2,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 0,90 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | USA |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | |
Varenummer | 120314 |
EPD-nummer | 2509685 |
GTIN | 07315200177913 |
GTIN2 | 17315200177910 |
GTIN3 | 07036340023617 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |