ITALIAN DRESSING 6X235G
235G
Perfekt til tomatsalat, grønne salater og salater med pasta eller potet.
Varenummer: 122012 | EPD-nummer: 4440160 | GTIN: 07622300868253
Varenummer: 122012
EPD-nummer: 4440160
GTIN: 07622300868253
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: KRAFT
VAREMERKE: Kraft
2 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, eddik, sukker, rapsolje, salt, hvitløk (0,8%), stabilisator (E415, E407), aroma, rød paprika (0,1%), estragon (0,06%), sort pepper, farve (betakaroten)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 355 kJ/ 85 kcal |
| Fett | 4,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 9,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 8,80 g |
| Kostfiber | 4,00 g |
| Protein | 0,10 g |
| Salt | 2,47 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | Danmark |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 122012 |
| EPD-nummer | 4440160 |
| GTIN | 07622300868253 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 22.03.2017 |
| Oppdatert dato | 02.08.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 35 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 275 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















