Angus Beef Burger 130g X 2stk
130g x 2stk
En burger av Angusfe, kun krydret med salt. En burgeropplevelse for den kresne.
Varenummer: 955 | EPD-nummer: 6378111 | GTIN: 07043570039554
Varenummer: 955
EPD-nummer: 6378111
GTIN: 07043570039554
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
87 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (91%) hvorav 51% Angus storfe, vann, salt, pepper.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 007 kJ/ 241 kcal |
| Fett | 19,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 8,60 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 16,20 g |
| Salt | 0,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
| Varenummer | 955 |
| EPD-nummer | 6378111 |
| GTIN | 07043570039554 |
| GTIN2 | 7043570049553 |
| GTIN3 | 7043570059552 |
| Opprettet dato | 15.03.2024 |
| Oppdatert dato | 15.03.2024 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
| Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
| Brick kode | Storfe – bearbeidet |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Kjøttform | Burger |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 300 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 4 dager |
Tilberedning
| Varmebehandles | Hamburgeren skal gjennomstekes før servering. Tilberedes i stekepanne eller på grill, enten rett fra fryseren eller i tint tilstand. |

















