Angus Beef Burger 130g X 2stk
130g x 2stk
En burger av Angusfe, kun krydret med salt. En burgeropplevelse for den kresne.
Varenummer: 955 | EPD-nummer: 6378111 | GTIN: 07043570039554
Varenummer: 955
EPD-nummer: 6378111
GTIN: 07043570039554
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (91%) hvorav 51% Angus storfe, vann, salt, pepper.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 007 kJ/ 241 kcal |
Fett | 19,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,60 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 16,20 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 955 |
EPD-nummer | 6378111 |
GTIN | 07043570039554 |
GTIN2 | 7043570049553 |
GTIN3 | 7043570059552 |
Opprettet dato | 15.03.2024 |
Oppdatert dato | 15.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Storfe – bearbeidet |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Kjøttform | Burger |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 300 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 4 dager |
Tilberedning
Varmebehandles | Hamburgeren skal gjennomstekes før servering. Tilberedes i stekepanne eller på grill, enten rett fra fryseren eller i tint tilstand. |