Burgerdressing 5 kg spann
5kg
En tykk og fyldig burgerdressing, som er sødmefylt av tomat og dill. Dressingen holder seg veldig bra på hamburgeren uten å flyte utover for mye. Mange av våre kunder har denne som sin favoritt når det gjelder hamburgerdressing. Den er serveringsklar.
Varenummer: 403 | EPD-nummer: 4063897 | GTIN: 07043570004033
Varenummer: 403
EPD-nummer: 4063897
GTIN: 07043570004033
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Rapsolje, vann, sukker, eggeplomme, eddik, tomatpure, sennep, krydder, salt, fortykningsmiddel (modifisert maisstivelse, guarkjernemel, xanthangum, johannesbrødkjernemel), konserveringsmiddel (natriumbensoat, kaliumsorbat), surhetsregulator (sitronsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 353 kJ/ 571 kcal |
Fett | 59,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,40 g |
Karbohydrat | 7,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,60 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Salatdressing eller dip |
Varenummer | 403 |
EPD-nummer | 4063897 |
GTIN | 07043570004033 |
GTIN2 | 07043570014032 |
GTIN3 | 07043570014032 |
Opprettet dato | 10.02.2016 |
Oppdatert dato | 09.02.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Brick kode | Dressing/dipp (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 120 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Dressinger er klar til bruk. |