Nyt Norge

Chicken Cheese Burger 150g x 2stk

150g x 2stk

En nydelig og saftig kyllingburger av lårkjøtt og taffelost. Osten smelter og lager en crispy 'skorpe' når du steker burgeren i en stekepanne. Passer godt med Kanda Aioli. Dette er et Nyt Norge produkt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 951
EPD-nummer: 5297031
GTIN: 07043570009519

PRODUSENT: Kanda AS

VAREMERKE: Kanda

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

86 produkter i databasen

Ingredienser

Kyllingkjøtt (89%) hvorav kylling lårkjøtt (68%), vann, taffelost (hvitost, vann, smeltesalt (natriumpolyfosfat, mononatriumfosfat, natriumsitrat), melkeprotein, melkefett, surhetsregulerende middel (sitronsyre)), krydder, salt.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 768 kJ/ 185 kcal
Fett 13,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,50 g
Karbohydrat 0,10 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 14,80 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kjøtt- og fjærfeprodukter
Varenummer 951
EPD-nummer 5297031
GTIN 07043570009519
GTIN2 07043570019518
GTIN3 07043570029517
Opprettet dato 01.02.2021
Oppdatert dato 01.02.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet
Brick kode Kylling – bearbeidet
Brick attribut type Brick attribut verdi
Kjøttform Burger

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 304 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Varmebehandles Burgeren må gjennomvarmes før servering. Den stekes eller grilles på høy varme, rett fra fryseren. Stek til kjøttsaften kommer til syne før den snus, når kjøttsaften blir synlig på den andre siden også, er burgeren klar til å spises. Nytes med det tilbehøret du liker aller best. Prøv den gjerne sammen med vår Aioli.