Chicken Cheese Burger 150g x 2stk
150g x 2stk
En nydelig og saftig kyllingburger av lårkjøtt og taffelost. Osten smelter og lager en crispy 'skorpe' når du steker burgeren i en stekepanne. Passer godt med Kanda Aioli. Dette er et Nyt Norge produkt.
Varenummer: 951 | EPD-nummer: 5297031 | GTIN: 07043570009519
Varenummer: 951
EPD-nummer: 5297031
GTIN: 07043570009519
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingkjøtt (89%) hvorav kylling lårkjøtt (68%), vann, taffelost (hvitost, vann, smeltesalt (natriumpolyfosfat, mononatriumfosfat, natriumsitrat), melkeprotein, melkefett, surhetsregulerende middel (sitronsyre)), krydder, salt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 768 kJ/ 185 kcal |
Fett | 13,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,50 g |
Karbohydrat | 0,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 14,80 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 951 |
EPD-nummer | 5297031 |
GTIN | 07043570009519 |
GTIN2 | 07043570019518 |
GTIN3 | 07043570029517 |
Opprettet dato | 01.02.2021 |
Oppdatert dato | 01.02.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Kjøttform | Burger |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 304 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Varmebehandles | Burgeren må gjennomvarmes før servering. Den stekes eller grilles på høy varme, rett fra fryseren. Stek til kjøttsaften kommer til syne før den snus, når kjøttsaften blir synlig på den andre siden også, er burgeren klar til å spises. Nytes med det tilbehøret du liker aller best. Prøv den gjerne sammen med vår Aioli. |