Chilisaus 5 kg
5000 GRM
En tomatbasert saus med chili. Hvis du ønsker en mer smakfull saus enn ketchup er dette et veldig godt alternativ. Den er allikevel rund i smaken og setter en ekstra spiss på måltidet. Den er populær til pizza, grove pølser, pasta, taco, tex-mex og kebab. Den er serveringsklar.
Varenummer: 430 | EPD-nummer: 4064374 | GTIN: 07043570004309
Varenummer: 430
EPD-nummer: 4064374
GTIN: 07043570004309
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, tomatpure, sukker, eddik, sennep, krydder, løk, rapsolje, salt, fortykningsmiddel (modifisert stivelse, guarkjernemel, johannesbrødkjernemel), konserveringsmiddel (Natriumbenzoat, kaliumsorbat)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 498 kJ/ 119 kcal |
Fett | 2,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 22,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 11,50 g |
Protein | 2,00 g |
Salt | 1,20 g |
Natrium | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 430 |
EPD-nummer | 4064374 |
GTIN | 07043570004309 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07043570014308 |
Opprettet dato | 10.02.2016 |
Oppdatert dato | 18.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 120 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |