FG saus, dark, sweet & sour 1080g
900ml x 6stk
FG allroundsaus, dark, sweet & sour til kylling, fisk og grill. En nydelig sticky saus som er perfekt til marinering av kjøtt eller til myk ost. Hint av chili, lime og koriander.
Varenummer: 481 | EPD-nummer: 6035141 | GTIN: 07043570034818
Varenummer: 481
EPD-nummer: 6035141
GTIN: 07043570034818
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
82 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, sukker, saltredusert soyasaus (soyabønner, hvete, salt, spriteddik, alkohol, sukker), fortykningsmiddel (modifisert maisstivelse), krydder (hvitløk), koriander, sitrongress, lime- og sitronsaft av konsentrat.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 644 kJ/ 154 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 35,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 31,00 g |
Protein | 1,50 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Dipsauser, krydder, strø eller marinader |
Varenummer | 481 |
EPD-nummer | 6035141 |
GTIN | 07043570034818 |
GTIN2 | 7043570044817 |
GTIN3 | 7043570054816 |
Opprettet dato | 18.03.2024 |
Oppdatert dato | 18.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Brick kode | Dressing/dipp (kjølevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Type dressing eller dipp | Søt/sur dipp |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Sausen er klar til bruk. |