Hamburger Halal 190 g x 40 stk
7600,0 GRM
99% storfekjøtt, 1% salt og ingenting annet.
Varenummer: 358 | EPD-nummer: 2926780 | GTIN: 07043570013585
Varenummer: 358
EPD-nummer: 2926780
GTIN: 07043570013585
PRODUSENT: Kanda AS
VAREMERKE: Kanda
87 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt 99%, salt 1%
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 942 kJ/ 225 kcal |
| Fett | 17,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 7,80 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 17,70 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 358 |
| EPD-nummer | 2926780 |
| GTIN | 07043570013585 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 07043570023584 |
| Opprettet dato | 10.02.2016 |
| Oppdatert dato | 11.07.2016 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -20 grader (C) |
| Temperatur, max. | 0 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 300 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















